Bank_Csekk_Akcios_1920x400px_20190207

Fizesse csekkjeit díjmentesen* bankkártyával a postán és nyerjen!

Használja legalább három alkalommal Mastercard® vagy Maestro® bankkártyáját csekkjei befizetéshez a postán és nyerje meg az eMag ajándékkártyák egyikét, vagy a fődíjat, az 1 millió forintot Posta Bankszámlán**.


AZ AKCIÓ MÁRCIUS 31-ÉN LEZÁRULT. AZ AJÁNDÉKSORSOLÁS ÁPRILIS 25-ÉN KÖZJEGYZŐ JELENLÉTÉBEN MEGTÖRTÉNT.
A NYERTESEK LISTÁJÁT ITT ÉRHETI EL.

A NYERTESEKET AJÁNLOTT LEVÉLBEN ÉRTESÍTJÜK.


HOGYAN NYERHET?

csekkbefizetes_ikon_01
 • Fizesse csekkjeit Mastercard vagy Maestro kártyával a kijelölt posták* bármelyikén.
 • Gyűjtse a pecséteket a postákon beszerezhető promóciós levelezőlapon.
 • Adja fel betelt levelezőlapját a postán.


MIT NYERHET?

e_mag_20190207 csekkbefizetes_ikon_02
 • Fődíj: 1 millió forint Posta Bankszámlán**
 • 10 db 100.000 Ft értékű eMag ajándékkártya
 • 100 db 10.000 Ft értékű eMag ajándékkártya


DUPLÁZZA MEG!

csekkbefizetes_ikon_04
 • Használja csekkbefizetéskor ÉnPostám kártyáját is, és nyereményét megduplázzuk!
 • Az a nyertes, aki a pályázati levelezőlapon feltüntette ÉnPostám kártyája, Posta Hűségkártyája számát, és a játék ideje alatt bármikor, legalább egy alkalommal használta kártyáját a postán csekkbefizetéskor, a megnyert nyereményét duplán nyeri.
 • Még nincs ÉnPostám kártyája? Igényeljen ONLINE vagy a kijelölt posták bármelyikén!


MEDDIG TART AZ AKCIÓ?

Husegkartya_2017_enpostam_fekvo3_20190207 csekkbefizetes_ikon_03
 • Az akció időtartama: 2019. február 7. – március 31.
 • A betelt levelezőlapok beérkezési határideje: 2019. április 16.
 • Sorsolás időpontja: 2019. április 25.

A játékban való részvétel feltételei:
A játékban minden devizabelföldi, magyar állampolgárságú, 18. életévét betöltött, cselekvőképes, Magyarországon állandó lakcímmel rendelkező természetes személy részt vehet, aki a játék ideje alatt a Magyar Posta Zrt. „Bankkártyás csekkbefizetés” szolgáltatás ellátására kijelölt postáján* a játék során használt promóciós levelezőlap segítségével 3 különböző alkalommal (3 eltérő naptári napon) Mastercard vagy Maestro típusú bankkártyával csekket fizet be postai ügyintézőnél. A befizetést a posták a levelezőlapon elhelyezett keletbélyegző lenyomatukkal, valamint a számla befizetését igazoló bizonylaton található 6 jegyű engedélyszám feltüntetésével igazolják. A játékos a nevét, lakcímet igazoló hatósági igazolványban feltüntetett lakcímét, ÉnPostám kártyája számát (amennyiben rendelkezik ilyen kártyával) olvashatóan köteles feltüntetni a levelezőlapon.

Egy játékos az akció ideje alatt több promóciós levelezőlapot is beküldhet. A levelezőlap feladási díj nélkül, postaszolgálati nyílt levelezőlapként feladható bármely postán, vagy zárt borítékba helyezve elküldheti a „Most 1+1 milliót kaphat csekkjeiért!” Magyar Posta Zrt. Budapest 1892 címre. Borítékban történő küldéskor egy borítékba egy levelezőlap helyezhető! Sorsoláskor egy betelt levelezőlap egy nyereménypályázatnak számít. A sorsoláson valamennyi, határidőig beérkezett levelezőlap, illetve zárt borítékban található levelezőlap részt vesz. (A levelezőlapokat postaszolgálati nyílt levelezőlapként díjmentesen lehet postára adni.)

Nyertesek értesítése:
A nyertesek névsorát a sorsolást követő 15 munkanapon belül jelen oldalon, továbbá 20 munkanapon belül postahelyi tájékoztató plakáton tesszük közzé. A nyerteseket a promóciós levelezőlapon feltüntetett elérhetőségen legkésőbb a sorsolást követő 10. munkanapig tértivevényes ajánlott levélben értesítjük. A nyertesek nyereményre való jogosultságukat személyi azonosító igazolványuk és lakcímet igazoló hatósági igazolványuk bemutatásával igazolhatják. A nyeremény átvételéhez nem kell a bankkártyás csekkbefizetést (számlabefizetés) igazoló bizonylatot bemutatni!

A játékról további részleteket, beleértve az adatkezelési tájékoztatót, a „Most 1+1 milliót kaphat csekkjeiért!” akció részvételi és játékszabályzatában talál.

A Bankkártyás csekkbefizetésről további részleteket itt olvashat.

*A bankkártyás csekkbefizetés - mely a „BANKKÁRTYÁS CSEKKBEFIZETÉS” matricával megjelölt postákon érhető el – bankkártyás vásárlásnak minősül, melyért a Posta a befizetőnek díjat nem számít fel. A vásárlási tranzakcióhoz kapcsolódó, a kártyabirtokos számlavezetője által felszámított, esetleges díjak és költségek a kártyabirtokost terhelik.

**A Posta Bankszámla a Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. terméke, melyet a Magyar Posta Zrt. mint közvetítő értékesít.