Nemzetközi szórólapterjesztés

posta_eloszto_level

A NEMZETKÖZI PIACOK MEGHÓDÍTÁSA

A reklámkiadvány szolgáltatásunk minden előnyét élvezheti – már külföldi címzettek esetében is.

Kinek ajánljuk?

Aki tömegesen ad fel külföldre, címezetlen reklám, vagy propaganda tartalmú küldeményt és szeretne egy hatékony és kifizetődő megoldást a külföldi ügyfelekkel való kapcsolattartásban.

Milyen speciális szabályok vonatkoznak a Nemzetközi Reklámkiadványra?

A nemzetközi reklámkiadvány szerződéskötés alapján vehető igénybe. A fogadó postákkal kötött kétoldalú szerződések országspecifikus kikötései az Önnel kötött egyedi írásbeli szerződésben kerülnek rögzítésre. A feladási feltételek országtól függően változnak. A nemzetközi reklámkiadványok feladásonkénti minimális darabszámára, előkészítésére, kötegelésére, méret- és súlyhatárára, valamint a kísérő okiratokra vonatkozó előírásokat a fogadó posta határozza meg.

MILYEN ÁRON VEHETI IGÉNYBE?

A szolgáltatás díja országonként eltérő. A vonatkozó díjszabások a feladóval kötött szolgáltatási szerződések mellékletét képezik. A célországok listájáról, valamint az egyes feladások díjáról az info.international@posta.hu e-mail címen tájékozódhat.

HOVÁ FORDULHAT TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT?

Keresse Ügyfélszolgálatunkat a 06-1-767-8282 telefonszámon vagy írjon az info.international@posta.hu címre.

További hasznos tudnivalók

A Feladó felelőssége gondoskodni arról, hogy a reklámkiadványok tartalma a vonatkozó jogszabályoknak és előírásoknak megfeleljen.

Nem lehet feladni olyan reklámkiadványt, melynek közzététele, reklámozása, célhelyre való eljuttatása jogszabályba vagy a vonatkozó szerződésben foglaltakba ütközik.