ki_es_beszallitas_fejlec

KI- és BESZÁLLÍTÁS

A legrövidebb út Ön és postája között

  • Kényelmes – Ha rendszeresen, vagy alkalmanként nagyobb mennyiségben érkezik, vagy ad fel küldeményeket, csak pontos címét, valamint szállítási időpontot kell megadnia és már szállítjuk is az Önnek érkező postát, és visszük a feladásra előkészített küldeményeit.
  • Rugalmas – Lehetősége van, hogy különböző postákra érkezett küldeményeit együtt szállítsuk ki. Magánszemélyként, cégként, de együttesen is igénybe veheti a szolgáltatást.
  • Praktikus – Kapcsolt szolgáltatásokkal időt takaríthat meg:

Elektronikus feladójegyzék – Kiválthatja a kézzel írt vagy a nyomtatott feladókönyvet. A program a munkanap lezárásakor egyszerűen, egy kattintásra elkészít a feladójegyzéket küldeményeiről.

E-kézbesítési jegyzék – Elektronikus formában gyors, rendezett és strukturált visszajelzést kap az érkezett küldeményeiről.

Komplex szolgáltatások – Igényeihez igazodva a küldemények előállításától a belső postázásig számtalan feladatot veszünk le válláról.

  • Kiszámítható – Az eseti igénybevétel alkalmával fizetendő fix díjról a Postai szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei Terméklapon tájékozódhat. Rendszeres szállítás esetén az igénybevétel feltételei alapján meghatározott, szerződésben rögzített egyedi díj fizetendő. A díjakról a nagyobb postákon és személyes értékesítőinktől kérhet információt.
  • Kedvezményes

Rendszeres kiszállítás szolgáltatás igénybevétele esetén a postafiókbérlet-díj megfizetése alól mentesül.

Az elsőbbségi és nem elsőbbségi nemzetközi postacsomag, Európa+ csomag és MPL Europe Standard ki- és beszállításának külön írásba foglalt szerződés alapján történő igénybevétele esetén, a postai küldemények beszállítása alkalmanként 3 db vagy e mennyiség felett díjmentes.

Meddig kell legkésőbb jeleznem, ha eseti jelleggel küldeményeim postára történő beszállítását kérem?

Az eseti beszállítási igényét legkésőbb a feladást megelőző munkanapon szükséges jeleznie.

Rendszeres ki- beszállítás igénybevétele esetén mikor érkeznek meg a küldeményeim?

Önnel egyeztetett időben hozzuk, illetve visszük küldeményeit.