TÖMEGES NEMZETKÖZI LEVÉLFELADÁS – FLEXI

Levélküldés külföldre 25 darab felett

  • Nagyobb mennyiségű küldeményt szeretne külföldre küldeni, adja fel FLEXI üzleti levélként!
  • Küldeményeit kétféleképpen adhatja fel: FLEXI – Normál Üzleti Levélként, vagy FLEXI - Elsőbbségi Üzleti Levélként.
  • Rugalmas – A szolgáltatás igénybevétele minimum 25 levél/alkalom/kategória feladásához kötött. A küldeményeknek nem kell azonos rendeltetési hely szerinti országgal, tartalommal, mérettel, tömeggel, többletszolgáltatással rendelkezniük.
  • Kapcsolódó szolgáltatásokkal leveleire szabhatja igényeit.
  • Használja az Országlapokat, ahol megtalálja a levélküldemények országonkénti súly- és mérethatárait, valamint az igénybe vehető többletszolgáltatások listáját!
  • A kedvező tarifa elérése érdekében a küldeményeket feladójegyzékkel, valamint a többi küldeménytől elkülönítve, kategóriánkénti bontásban, európai és Európán kívüli megosztásban adja postára!
  • Ha cége szerződéses ügyfelünk, fizethet átutalással vagy készpénzzel is. Szerződés nélkül készpénzzel, vagy a kijelölt postákon bankkártyával.
  • Nemzetközi viszonylatban a feladott küldemények kézbesítése a küldemény rendeltetési hely szerinti – a Postával közreműködő – külföldi postai szolgáltató által vállalt kézbesítési szabályai szerint történik. További tájékoztatást a külföldi postai szolgáltató Általános Szerződési Feltételei adnak.

FLEXI Üzleti levél feladható bármelyik országba?

Igen, bármelyik országba feladhatja leveleit FLEXI üzleti levélként, amennyiben a küldemények megfelelnek a feladási feltételeknek.

40 db levelet szeretnék Németországba feladni. Mennyiben kerül a feladási díj?

A díjkalkulátor segítségével pontosan kiszámolhatja mennyibe kerül küldeményeinek feladása, és igény esetén még a többletszolgáltatások díjával is számolhat.

1000 db levelet szeretnék külföldre, értéknyilvánítással feladni. A borítékok felszerelését a postára bízhatom?

Ajánljuk figyelmébe komplex szolgáltatásunkat, további információért keresse Ügyfélszolgálatunkat.